TOTAALPROJECTEN

TOTAALPROJECTEN

aanplantingen - draadafsluitingen - bestratingswerken - beschoeiingswerken

Naast grondwerken en gazonaanleg heeft Rob Roefs zich de voorbije jaren gespecialiseerd in totaalprojecten rond je woning.  Dit kan gaan van draadafsluitingen en aanplantingen tot bestratingswerken en beschoeiingen.

 

Voor afsluitingen rond een tuin werken wij met draadafsluiting of houten schuttingen voor een strak resultaat.    Deze afsluitingen worden geplaatst in een juiste fundering zodat de afsluiting stevig staat en bestand is tegen wind en storm.

De aanplantingen in de tuin worden op het juiste moment in het jaar uitgevoerd door één van onze professionele medewerkers.  Zo creëer je een tuin waarbij de verschillende elementen één mooi geheel vormen zoals je kan zien op de foto’s.

 

Bestratingswerken zoals het aanleggen van de oprit, terras, een wandelpad naar de voordeur of een tuinpad, kunnen gebeuren in verschillende materialen gaande van tegels in natuursteen tot kasseien, klinkers of kiezels.

 

Beschoeiingswerken zoals het beschoeiien van grachten, niveauverschillen opvangen of het ingraven van een trampoline.  Deze kunnen gebeuren door middel van azobe hout of L-profielen in beton.

 

Wij voeren alle werken uit met een team van zelfstandige professionelen waardoor wij steeds perfect afgeleverd werk kunnen garanderen.  Hierbij is Rob de coördinator en het enige aanspreekpunt.

totaalprojecten

bestratingswerken

beschoeiingswerken en keerwanden

Vogelenzang 2/1

2340 Beerse

ROB ROEFS

0475 / 55 80 54

rob.roefs@telenet.be

ROB ROEFS

Vogelenzang 2/1

2340 Beerse

0475 / 55 80 54

rob.roefs@telenet.be

Bel Rob Roefs